CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Cua de vedella al vi negre

Ingredients:

  • Una cua de vedella
  • Una ceba gran
  • Un gra d’all
  • Una pastanaga
  • Un farcellet d’herbes o un full de llorer
  • 3/4 de litre de vi negre
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una cassola amb una mica d’oli posar els trossos de cua i segellar-los per totes bandes.

Afegir la ceba tallada en juliana, la pastanaga a rodanxes i el gra d’all ben picat. Quan la ceba sigui rosa salpebrem, afegim el farcellet d’herbes o el llorer i ho cobrim amb el vi. Tapem i deixem coure a foc mitjà una hora. Si veiem que ens quedem sense líquid, podem anar afegint una mica més vi o aigua.

Un consell: Al coure o fregir totes les carns, és millor afegir la sal després de segellar-la, ja que si la posem abans deixa anar aigua i no queda tan ben segellada.

Tags: Cua de vedella, Estofat

Notícies semblants: