CUINA

Recepta de cuina, Com es fa – Macarrons al pesto

Ingredients:

  • 400 grams de macarrons
  • 25 grams d’alfàbrega fresca
  • Dos grans d’all
  • 50 cl. d’oli d’oliva verge extra
  • 40 grams de pinyons
  • 40 grams de parmesà ratllat o a làmines
  • Una cullerada petita de sal.

Preparació:

Rentar l’alfàbrega i assecar-la amb paper de cuina. Triar les fulles i posar-les en una batedora. Afegir els alls tallats a làmines, els pinyons, el parmesà, la sal i al final l’oli. Triturar-ho tot fins que quedi una salsa espessa, com si fos un paté. La salsa al pesto és millor preparar-la el dia abans i deixar-la a la nevera tota la nit, però si la fem el mateix dia, la guardem a la nevera mentre bullim la pasta.

En una olla amb aigua i sal, bullim els macarrons uns 15 minuts o el temps que recomani la marca, depèn molt de la mida. Els escorrem i els posem en una cassola i afegim la salsa pesto, els posem al foc baix uns 5 minuts perquè es barregin bé amb la salsa.

Es poden servir amb formatge ratllat pel damunt, però com la salsa ja porta parmesà, sols també estan molt bons.

Tags: Macarrons, Pesto

Notícies semblants: