Recepta de cuina, Com es fa – Galetes de gingebre


Ingredients:

  • 260 grams de farina
  • 150 grams de mantega
  • 100 grams de sucre morè
  • 5 grams de bicarbonat
  • Una culleradeta de canyella
  • Una culleradeta de gingebre en pols
  • Un ou
  • Sal

Preparació:

En un bol, barregem la farina, el sucre, el bicarbonat, la canyella i el gingebre. Afegim l’ou batut, la mantega a punt de pomada i ho barregem tot bé fins a tenir una massa homogènia.

Pastem amb les mans, fem una bola, ho cobrim amb paper film i ho deixem reposar una hora a la nevera.

Posem una mica de farina al marbre de la cuina i estenem la massa fins que ens quedi un gruix de mig centímetre. Tallem la massa amb motlles i l’anem posant en una safata de forn folrada amb paper sulfurat.

Les introduïm al forn, preescalfat a 180 graus, uns 15-20 minuts, fins que estiguin daurades. Les retirem i deixem refredar abans de menjar.

Un cop fredes, les podem decorar amb xocolata.