Recepta de cuina, Com es fa – Botifarra amb mongetes


0
260 shares

Ingredients:

  • 1/2 quilo de mongetes blanques
  • 1/2 quilo de botifarra de pagès
  • Unn cap d’alls
  • Un gran d’all
  • Julivert
  • Una ceba
  • Quatre claus d’espècie
  • Una fulla de llorer
  • Dues pastanagues
  • Sal, oli d’oliva verge extra.

Preparació:

La nit abans posem en remull les mongetes. L’endemà les escorrem i les posem en una cassola amb una mica de sal, les cobrim d’aigua freda i les posem al foc ben baix, per evitar que se separi la pell de la mongeta.

Quan comencin a bullir, desescumem i afegim el llorer, la ceba sencera amb els 4 claus clavats, les pastanagues i un cap d’alls. Ho deixem que bulli una hora i mitja a foc lent. Mai han de bullir a foc molt fort, ja que se separaria la pell de la mongeta, ni remenar amb cullera, simplement anem sacsejant la cassola.

Quan les mongetes estiguin fetes, en una paella amb una mica d’oli fregim la botifarra i una mica abans d’acabar, afegim un all ben trinxat. La traiem i la tallem a trossos.

Servir les mongetes acompanyades de la botifarra, afegim una mica de julivert ben trinxat pel damunt i un rajolí d’oli.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
260 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.