Ingredients:
- Un pollastre tallat a trossos, petits
- Un ou
- Pa ratllat
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Ingredients per a la salsa barbacoa:
- Dues cebes petites
- Dos grans d’all
- Nou tomàquets petits madurs
- Una cullerada de mel
- Una cullerada de maizena
- Dues cullerades de vinagre
- Un trosset de bitxo
- Orenga
- Sal i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
En una paella amb una mica d’oli, daurem les cebes i els alls, tot tallat ben petit. Afegim els tomàquets a trossos petits, la maizena i la mel. Remenar tot bé i afegir el vinagre, el bitxo i un polsim de sal. Ho deixem coure a foc lent uns 20 o 25 minuts.
Triturem la salsa i rectifiquem de sal, si és necessari. Diluïm la salsa amb una mica de maizena barrejada amb aigua i la posem en una cassola on afegirem el pollastre fregit.
Salpebrem el pollastre, el mullem amb ou batut i l’arrebossem amb el pa ratllat.
En una paella amb bastant oli, el fregim fins que quedi daurat per tots costats. El traiem i el posem a la cassola que conté la salsa. Ho deixem coure tot junt uns 10 minuts a foc molt lent.