CUINA

Recepta de cuina, Com es fa – Pollastre arrebossat amb salsa barbacoa

Ingredients:

  • Un pollastre tallat a trossos, petits
  • Un ou
  • Pa ratllat
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Ingredients per a la salsa barbacoa:

  • Dues cebes petites
  • Dos grans d’all
  • Nou tomàquets petits madurs
  • Una cullerada de mel
  • Una cullerada de maizena
  • Dues cullerades de vinagre
  • Un trosset de bitxo
  • Orenga
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una paella amb una mica d’oli, daurem les cebes i els alls, tot tallat ben petit. Afegim els tomàquets a trossos petits, la maizena i la mel. Remenar tot bé i afegir el vinagre, el bitxo i un polsim de sal. Ho deixem coure a foc lent uns 20 o 25 minuts.

Triturem la salsa i rectifiquem de sal, si és necessari. Diluïm la salsa amb una mica de maizena barrejada amb aigua i la posem en una cassola on afegirem el pollastre fregit.

Salpebrem el pollastre, el mullem amb ou batut i l’arrebossem amb el pa ratllat.

En una paella amb bastant oli, el fregim fins que quedi daurat per tots costats. El traiem i el posem a la cassola que conté la salsa. Ho deixem coure tot junt uns 10 minuts a foc molt lent.

Tags: Barbacoa, pollastre

Notícies semblants: