Recepta de Cuina, Com es fa – Turbot salvatge al forn


4
532 shares, 4 points

Ingredients:

  • Un turbot salvatge
  • Una ceba gran
  • Dues rodanxes de llimona
  • Dues patates
  • Un got de vi blanc
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Netegem i traiem les tripes i una mica de les espines laterals al turbot i el marquem amb dos talls on posarem les rodanxes de llimona.

Pelem les patates i les tallem a làmines i la ceba en juliana.

En una safata de forn amb una mica d’oli, posem la ceba i al damunt les patates, salpebrem i ho deixem coure al forn uns 5 minuts.

Salpebrem el turbot i el posem a sobre la capa de patates i ceba, afegim el got de vi, 1/2 got d’aigua i ho deixem coure tot junt a 180 graus uns 25 minuts.


T'agrada? Compartiex-ho!

4
532 shares, 4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
14
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
8
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.