Recepta de Cuina, Com es fa – Musclos al vapor


0
664 shares

Ingredients:

  • Un quilo de musclos
  • 2 fulls de llorer
  • Una branca d’anet
  • El suc d’una llimona
  • Un raig de vi blanc
  • Un raig d’aigua.

Preparació:

Netegem bé els musclos i els posem en una cassola una mica fonda.

Afegim el suc de la llimona, el vi, l’aigua, els fulls de llorer i l’anet i els deixem coure al vapor uns 10 minuts, fins que estiguin tots oberts. Els que no s’obrin els llencem, senyal que no són bons.

Servir ben calents.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
664 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
14
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
13
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.