CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Pastís de pastanaga

Ingredients:

  • 250 grams de pastanagues crues i ratllades
  • 250 grams de farina
  • 7 grams de llevat en pols
  • 125 ml. d’oli d’oliva suau
  • 4 ous
  • 200 grams de sucre
  • Un pot petit de melmelada de préssec
  • Sucre glaç per decorar

Preparació:

Triturem la pastanaga ratllada junt amb l’oli i reservem.

En un bol batrem els ous amb el sucre i anem afegint la pastanaga, a poc a poc i remenant contínuament, incorporem la farina i el llevat i barregem tot plegat.

Posem la barreja en un motlle engreixat amb mantega, el fiquem al forn, prèviament escalfat a 180 graus i el deixem coure entre 30 – 40 minuts. Per saber si està cuit, el punxem amb un escuradents o la punta d’un ganivet i si surt net, ja està fet.

El deixem refredar i el tallem horitzontalment per la meitat, el farcim de melmelada, tornem a tapar i el cobrim amb sucre glaç.

Tags: pastanaga

Notícies semblants: