Recepta de Cuina, Com es fa – Coques de vidre


36
10.9k shares, 36 points

Ingredients:

  • 1/2 quilo de farina de força
  • 50 grams de mantega
  • 15 grams de sucre
  • 15 grams de sal
  • 25 grams de llevat de forner
  • 75 grams de llet
  • 1 tasseta d’oli d’oliva
  • 100 grams de pinyons
  • Un got petit d’anís.

Preparació:

En un bol gran posem la farina, la sal, el sucre, la llet, l’oli i l’anís, barregem tot bé i ho anem amassant.

Afegim la mantega a temperatura ambient, el llevat desfet i continuem pastant. Si cal, afegim una miqueta d’aigua. Ha de quedar una pasta fina i elàstica que no es trenqui quan l’estirem. Fem una bola i la deixem reposar 10 minuts, tapada amb un drap.

Passat els 10 minuts, fem 4 boles, les arrodonim fins que quedin el màxim de fines i les deixem reposar 10 minuts més.

Estirem les boles donant-lis forma de coques allargades i ben fines. Les col·loquem en una safata de forn, escampem oli pel damunt amb l’ajuda d’un pinzell i posem els pinyons (remullats perquè no es cremin). Les deixem reposar 5 minuts més abans d’anar al forn.

Espolsem força sucre pel damunt i les fiquem al forn, prèviament escalfat a 220 graus. Les deixem coure 10 minuts, han de quedar ben torrades, sense cremar-se. Un cop les traiem les pintem amb anís pel damunt.


T'agrada? Compartiex-ho!

36
10.9k shares, 36 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
113
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
3
Em diverteix
M'agrada M'agrada
32
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
10
M'interesa
Em fascina Em fascina
15
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.