Recepta de Cuina, Com es fa – Mandonguilles de cigrons


2
484 shares, 2 points

Ingredients:

  • 250 grams de cigrons cuits
  • Dues pastanagues
  • Un pebrot verd
  • Un gra d’all i una mica de julivert
  • Dos ou
  • Un llesca de pa de motlle
  • Llet
  • Pa ratllat
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Pelem les pastanagues i les tallem a trossets molt menuts i les posem a fregir junt amb l’all i el pebrot, també tallat molt petit. Quan les verdures estiguin fetes, afegim els cigrons aixafats amb una forquilla i deixem coure cinc minuts, remenant. Ha de quedar una massa bastant compacta.

Ho traiem i salpebrem, afegim un ou i la llesca de pa de motlle remullada en llet. Barregem tota la massa i ja ho tenim a punt per fer les mandonguilles.

Anem fent boletes, passant-les per ou batut i arrebossant-les amb pa ratllat. Un cop fetes, les fregim en una paella amb abundant oli ben calent, fins que estiguin daurades. Les traiem i les deixem escórrer en paper absorbent.

Les podem servir com a tapa d’un vermut, acompanyades d’una bona amanida o si voleu, podeu fer-les amb una samfaina o amb salsa de tomàquet.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
484 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.