Recepta de Cuina, Com es fa – Truita d’all i julivert


3
619 shares, 3 points

Ingredients:

  • Dos ous grans
  • Un gra d’all gran o dos petits
  • Julivert
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Pelem i tallem els alls a trossos petits.
Piquem el julivert.
Batem els ous i afegim els alls, el julivert i una mica de sal.
En una paella amb una cullerada d’oli, fem la truita rodona i quan estigui quallada la doblem per la meitat.

També la podem fer amb alls tendres.


T'agrada? Compartiex-ho!

3
619 shares, 3 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
26
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
9
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. No tinc dades històriques, però sempre he sentit que aquesta és la veritable truita françesa. El reste son ous batuts amb quelcom.