Ingredients:
- 600 grams de morro de bacallà
- 600 grams de patates
- Una ceba
- Dos grans d’all
- Un bitxo
- Una culleradeta de pebre vermell dolç
- Una cullerada de farina
- Un got petit de vi blanc
- Sal i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Enfarinem el bacallà i el fregim en una paella amb oli ben calent. No cal que el deixem fregir del tot, només que quedi enrossit per fora. El retirem i el reservem en paper absorbent.
A la mateixa paella, fem un sofregit amb la ceba i els alls, tot ben picat. Quan estigui daurat, afegim el bitxo i les patates pelades i tallades a daus. Ho deixem coure deu minuts.
Incorporem el pebre vermell, una mica de sal, però poca, ja que el bacallà ja és salat, el vi blanc i una mica d’aigua i ho deixem coure deu minuts més.
Finalment, afegim el bacallà desfet i el deixem coure tot junt uns 4 o 5 minuts més. Rectifiquem de sa, si cal i emplatem.