Recepta de Cuina, Com es fa – Patates amb bacallà


3
525 shares, 3 points

Ingredients:

  • 600 grams de morro de bacallà
  • 600 grams de patates
  • Una ceba
  • Dos grans d’all
  • Un bitxo
  • Una culleradeta de pebre vermell dolç
  • Una cullerada de farina
  • Un got petit de vi blanc
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Enfarinem el bacallà i el fregim en una paella amb oli ben calent. No cal que el deixem fregir del tot, només que quedi enrossit per fora. El retirem i el reservem en paper absorbent.

A la mateixa paella, fem un sofregit amb la ceba i els alls, tot ben picat. Quan estigui daurat, afegim el bitxo i les patates pelades i tallades a daus. Ho deixem coure deu minuts.

Incorporem el pebre vermell, una mica de sal, però poca, ja que el bacallà ja és salat, el vi blanc i una mica d’aigua i ho deixem coure deu minuts més.

Finalment, afegim el bacallà desfet i el deixem coure tot junt uns 4 o 5 minuts més. Rectifiquem de sa, si cal i emplatem.


T'agrada? Compartiex-ho!

3
525 shares, 3 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
9
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
8
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.