CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Pollastre a l’ast

Ingredients:

  • Un pollastre sencer
  • Una llima o 1/2 llimona
  • Dos grans d’all
  • Un got de conyac
  • Una branca de romaní
  • Una branca de farigola llimonera
  • Un full de llorer
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Buidem i netegem el pollastre, també podem demanar que ens ho facin a la botiga. Socarrimem per si queda alguna ploma, l’untem amb oli i salpebrem, per dins i per fora.

El posem en una plata de forn i el farcim amb la llima o llimona, les herbes i els alls aixafats amb la pell.

Encenem el forn, dalt i baix, a 200 graus i fiquem el pollastre. Quan estigui daurat, anem regant amb el conyac. Depenent de la mida del pollastre, el deixarem fer una hora o hora i quart.

Retirem el pollastre i afegim una mica més de conyac a la plata i una mica d’aigua, deixem reduir i aboquem la salsa damunt el pollastre tallat a quarts.

Si teniu la vareta rostidora al forn, feu el mateix, però claveu el pollastre i tanqueu-lo amb fil de cuina perquè no caigui el farcit. Poseu una plata a sota i anar regant igualment amb el conyac.

Tags: ,

Notícies semblants:

Últimes Notícies