Ingredients:
- 3/4 de quilo de morro de bacallà al punt de sal
- 250 grams de llagostins
- Una ceba
- 2 grans d’all
- Dos tomàquets madurs
- Un pebrot vermell
- Dues nyores
- Un got de vi blanc
- Dues fulles de llorer
- Una cullerada de pebre vermell dolç
- Una cullerada de farina
- Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Posem les nyores en remull dues hores abans i pelem els llagostins.
En una cassola amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba, els alls i el pebrot, tot tallat ben petit. Quan estigui enrossit afegim els tomàquets ratllats i deixem a foc lent uns deu minuts.
Salpebrem, afegim la carn de les nyores, el pebre vermell i una cullerada de farina, remenem i posem el got de vi i deixem que redueixi.
Posem un got d’aigua i quan comenci a bullir, reduïm el foc i incorporem el bacallà a trossos i el llorer. Ho deixem coure uns deu minuts. Tres minuts abans de tancar el foc, afegim els llagostins.