Recepta de Cuina, Com es fa – Seitons fregits


0

Ingredients:

  • 1/2 quilo de seitons
  • Farina
  • Una llimona
  • Sal i oli d’oliva suau.

Preparació:

L’hi traiem el cap i les tripes als seitons, els rentem, els salem i els enfarinem.

Posem una paella al foc amb bastant oli i quan estigui ben calent posem els seitons i els deixem fregir fins que estiguin daurats.

Els traiem i els deixem escórrer en paper de cuina. Els servim acompanyats una rodanxa de llimona.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
12
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
15
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. La recepta, dita així es correcte… pero no. Els passos i com fer-los son molt importants. Els saitons, una vegada els tens nets i rentats, els has de deixar reposar en un paper de cuina o similar per a que escupeixin l’aigua. Fet aixó si que pots salar i enfarinar. Si no ho fas així, s’engrumarán i restarán enganxosos. Per cert, la foto está feta amb Maizena, que es el mateix que la farina però l’hi dona transparència. Son aquests petits detalls els que fan d’una recepta, una gran recepta.