Croat Coin La Criptomoneda Catalana

Què és Croat?

El Croat Coin és una criptomoneda o moneda digitial, com el Bitcoin i d’altres, feta per catalans i pels catalans. El Croat va ser una de les monedes catalanes de més llarga duració i penetració, amb gairebé 500 anys d’història. Aquí podeu veure tota la història del Croat: ca.wikipedia

El Croat Coin és molt fàcil d’utilizar i minar. No és necessari tenir coneixements avançats ni dispositius especials o cars. La Mineria de Croat Coin no consumeix molt energia. Croat Coin va ser creat perquè tothom hi pugui accedir:

Anònim i segur: Basat en tecnologia Cryptonote.

Social: Tots els fons pre-minats estaran destinats a mantenir un fort equip de desenvolupament, per finançar accions especials consistents amb la nostra causa i per a donacions directes a organitzacions benèfiques, ONGs o altres organitzacions que ajudin directament a les persones.

Ecològic: Sense consums desorbitats d’electricitat, minable amb qualsevol CPU / GPU (ordinadors normals y corrents).

Descentralitzat: Criptomoneda que no pertany i no està emitida per cap banc, similar al Bitcoin.

Ràpid: Transaccions fetes i validades en nanosegons.

Fàcil: El programa i el moneder del Croat són increïblement intuïtius i fàcils d’utilitzar. No són necessaris coneixements avançats per utilitzar-los.

Igualitari: Tothom pot accedir-hi i treure’n beneficis molt aviat. No és necessari utilitzar ASIC ni cap ordinador especial.

Oportunitat: Una perspectiva atractiva per a aquells que van perdre l’auge del Bitcoin.

Ecosistema Complet:

Una solució per a cada sistema opetariu. Windows, Linux, MacOS, Android, iOS Light Web Wallet. Podeu descarregat totes les aplicacións del Croat Coin des d’aquesta web croat.cat/#downloads

Molts Comerços ja accepten Croat Coin els podeu veure aquí: croat.cat/comercos

Per aconseguir Croats ho podeu fer minant amb el vostre ordinador o comprat-los als Exchanges: Stocks Exchange, OpenLedger, Octaex.

Per més informació del Croat Coin podeu entrar a:

Web: croat.cat

Twitter: twitter.com/CROATcoin

Facebook: facebook.com/CROATcoin

Grup Telegram: t.me/croatcoin

 

Tags: Altres, Croat Coin

Notícies semblants: