Des de quan i perquè els culers celebren les victòries a Canaletes? – Barcelona 1930

Canaletes 1930

Tots sabem que quan el Barça guanya un títol tots els culers surten a celebrar-ho a la font de Canaletes.

Aquesta tradició es remunta als anys 30 del segle passat. Llavors no hi havia televisió i poques cases es podien permetre el luxe de tenir una ràdio, així que si no anaves al camp, no era possible seguir un partit de futbol.

En el número 13 de la Rambla, davant mateix de la font, tenia la seva seu el diari La Rambla i tenien el costum de posar els resultats i els gols en una pissarra i ensenyar-la a la gent que es reunia al carrer.

La gent feia tertúlies esportives, discutien i gaudien de les victòries del seu equip al voltant de la font de Canaletes.

Amb el pas dels anys quan tothom tenia una ràdio i va arribar la televisió, el costum d’anar a Canaletes va continuar, sobretot quan acabaven els partits per fer tertúlia i especialment quan s’aconseguia algun títol, tradició que continua fins al dia d’avui.

Tags: Canaletes

Notícies semblants: