CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Amanida de llenties pardines amb quinoa al curri

Ingredients:

  • 200 grams de llenties pardines cuites
  • 75 grams de quinoa
  • Una ceba dolça
  • Un tomàquet d’amanir
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell
  • Una culleradeta de curri
  • Sal, oli d’oliva verge extra
  • Favetes baby (opcional)

Preparació:

Posem la quinoa en un collador i la rentem fins que surti l’aigua clara, l’escorrem i la posem en una olla amb un pebrot verd tallat per la meitat i una culleradeta de curri.

La cobrim amb aigua, afegim la sal i deixem que bulli. Un cop comença a bullir, tapem l’olla, reduïm el foc i la deixem coure fins que hagi absorbit tota l’aigua, aproximadament de 10 a 15 minuts.

Un cop freda la quinoa, retirem el pebrot i l’afegim al bol on tenim les llenties preparades. Tallem la ceba, el tomàquet i el pebrot vermell a quadrats petis i els posem en una tassa, afegim la sal i l’oli, remenem tot bé i ho incorporem a l’amanida.

També es poden afegir unes favetes baby.

Tags: Llenties, quinoa

Notícies semblants: