Recepta de Cuina, Com es fa – Conill a la milanesa


0
327 shares

Ingredients:

  • Un conill
  • Pa ratllat
  • Farina
  • Dos ous
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Salpebrem el conill, l’enfarinem, el passem per ou batut i l’arrebossem amb pa ratllat.

En una paella amb abundant oli calent, fregim el conill fins que quedi ben daurat. El traiem i el deixem escórrer en paper absorbent.

El podem acompanyar d’una bona amanida o d’unes patates al forn.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
327 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
5
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.