Recepta de Cuina, Com es fa – Amanida de cigrons amb fruites i verdures


2
628 shares, 2 points

Ingredients:

  • 400 grams de cigrons cuits
  • Dos tomàquets
  • Una ceba
  • Un pebrot vermell petit
  • Un mango
  • 10 grams de pinyons
  • Brots d’enciams variats
  • Sal, oli d’oliva verge extra i si us agrada una mica de vinagre de Mòdena.

Preparació:

Tallem totes les verdures a talls petits i el mango a talls una mica més grans.

En un bol, posem els cigrons, afegim les verdures i el mango, posem pel damunt els brots d’enciams i els pinyons.

Salem (no gaire, els cigrons cuits ja porten sal), amanim amb l’oli i el vinagre, remenem i ja està a punt.

Podem canviar el mango per pinya, maduixots, o altra fruita de temporada.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
628 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
12
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.