El primer parc d’atraccions de terror del Sud d’Europa


34
8.8k shares, 34 points

Horrorland Park

El Berguedà ha sigut la comarca escollida per ubicar un parc d’atraccions de terror, concretament a la població de Cercs. Actualment a Europa hi ha tres parcs d’aquestes característiques, a Alemanya, Anglaterra i Holanda, el de Cercs serà el primer ubicat al sud del nostre continent.

Durant 15 dies al voltant de Halloween, l’antiga cimentera de Cercs acollirà en 7 naus, experiències terrorífiques. A cada nau hi haurà una experiència diferent al voltant del terror, zones d’oci, passatges del terror, scape rooms i espectacles.

Obrirà els tres últims caps de setmana d’octubre i els tres primers de novembre, de 2/4 de set de la tarda fins a 2/4 d’una de la matinada. Tindrà una capacitat per 1500 persones i donarà feina entre 80 a 100 persones, durant aquests 15 dies.

 

Per mantenir el misteri, el contingut de les experiències s’anirà desvetllant al llarg dels pròxims mesos.

Horrorland Park que així es dirà, sorgeix de l’associació de l’empresa berguedana Insomnia Corporation i la barcelonina Horror Box. Un projecte executat totalment amb capital català.

Podreu trobar més informació aquí: Horrorland Park  


T'agrada? Compartiex-ho!

34
8.8k shares, 34 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
37
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
8
Em diverteix
M'agrada M'agrada
34
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
10
m'entristeix
M'interesa M'interesa
5
M'interesa
Em fascina Em fascina
26
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.