CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Gaspatxo de cireres

Ingredients:

  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell
  • Una ceba tendra
  • Un cogombre
  • Un quilo de tomàquets madurs
  • Un gra d’all
  • Una llesca de pa
  • 250 grams de cireres
  • Aigua mineral
  • Sal, oli d’oliva verge extra i vinagre.

Preparació:

Rentar totes les verdures i les cireres.

Pelar els tomàquets (perquè sigui més fàcil es poden escaldar una mica), tallar totes les verdures i posar-ho tot a la batedora. Treure el pinyol a les cireres, afegir-les i triturar-ho tot junt.

Remullar el pa amb una mica d’aigua mineral i incorporar-lo a la batedora, afegir l’all, 1/2 got d’oli, un got d’aigua mineral freda i una mica de sal i vinagre. Tornar a batre.

Passar per colador xinès, rectificar de sal, si cal, i servir ben fred.

Tags: cireres, Gaspatxo

Notícies semblants: