El pop Paul ja té substitut – Mundial de Rússia 2018

Achilles agafa el relleu de Paul.

Paul, va ser un pop que encertava els resultats de la selecció alemanya de futbol. Com sempre endevinava si guanyava o perdia, es va utilitzar per preveure el resultat d’altres seleccions a l’Eurocopa del 2008 i al Mundial del 2010.

Ara el gat Achilles (Aquil·les) s’ha convertit oficialment en el substitut del pop Paul. Achilles viu al Museu de l’Hermitage de Sant Petesburg i es va fer popular quan va encertar resultats de la Copa de Confederacions del 2017.

El mètode de predicció en el pop Paul era que li col·locaven dos contenidors de menjar, com si fossin dues urnes, cadascuna amb la bandera d’una selecció i la que triava Paul era la guanyadora. En el cas d’Aquil·les el mètode és el mateix, li posen dos plats de menjar amb una bandera a cada plat i el que tria és la que guanyarà.

Aquil·les és sord i un cop passat el Mundial de Rússia d’aquest any es dedicarà a fer visites als nens ingressats a hospitals infantils.

Tags: Aquil.les, Gat

Notícies semblants: