Recepta de Cuina, Com es fa – Rap a l’all Cremat


Ingredients:

  • Una cua de rap d’1,5 kg, tallada a daus
  • Un quilo de patates pelades i tallades no massa grans
  • Una dotzena d’alls
  • 1/2 quilo de tomàquets madurs
  • Un got de vi blanc
  • Un litre de brou de peix
  • Una cullerada de pebre vermell dolç
  • Julivert
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una cassola posem l’oli i fregim els 12 alls tallats a làmines, un cop estiguin daurats, afegim els tomàquets ratllats i deixem que es vagi fent el sofregit a foc lent.

Un cop fet el sofregit, afegim el pebre vermell, un got de vi blanc i deixem que redueixi una mica. Incorporem el brou de peix i quan arrenqui el bull posem les patates i les deixem coure.

Salem el rap i una mica abans d’acabar la cocció de les patates, l’incorporem a la cassola i rectifiquem de sal. Al final espolsem una mica de julivert pel damunt.