La moda d’anar al gimnàs ve de lluny – Barcelona 1899


0
484 shares

Gimnàs Sole – Barcelona 1899

Al principi del segle passat la gent, millor dit els homes, ja acostumaven a anar al gimnàs, no per fer el·líptica, cardio, anar al jacuzzi o a la sauna, el que feien era gimnàs i el més popular era la boxa.

Com a les cases no hi havia quarto de bany, també s’oferien serveis de dutxa o bany, eren llocs de reunió i esbarjo, sobretot llocs d’entrenament dels esportistes d’elit.

Concretament al Gimnàs Sole, situat a la cantonada dels carrers Pintor Fortuny i Montjuïc del Carme, és on es va fundar el F.C. Barcelona, l’any 1899. Allà es van reunir i van fer l’acta fundacional del club.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
484 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.