CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Magdalenes casolanes

Ingredients:

  • 400 grams de farina
  • 300 grams de sucre
  • 5 ous
  • 300 ml. d’oli d’oliva suau
  • 120 ml. de llet sencera
  • 15 grams de llevat en pols
  • Una cullerada petita de canyella en pols
  • La ratlladura d’una llimona
  • Una cullerada petita de sal

Preparació:

En un bol posem la farina amb la canyella, el llevat i la sal.

En un altre bol barregem els ous i el sucre, fins que quedi una crema esponjosa, afegim la raspadura de la llimona, l’oli, la llet  i anem afegint a la farina a poc a poc, remenant contínuament perquè no es facin grumolls.

Amb aquesta massa, anem omplint els motlles de les magdalenes i les fiquem al forn, prèviament escalfat a 180 graus, de 25 a 30 minuts. Si voleu, es pot espolsar una mica de sucre pel damunt, abans de ficar al forn.

Tags: Magdalenes

Notícies semblants: