Ingredients:
- Un quilo de patates
- 70 grams de daus petits de bacon
- Una ceba
- Sal, pebre negre i oli d’oliva suau.
Preparació:
Pelar, rentar i tallar les patates a daus mal tallats
Posar força oli en una paella, el suficient perquè cobreixi les patates i quan estigui ben calent, afegir les patates. Perquè quedin cruixents, es fan en dos passos, quan l’oli torni a estar calent, retirar-les i deixar-les escórrer en paper absorbent fins que l’oli torni a escalfar-se. Llavors tornar a posar-les al foc i deixar fer fins que quedin daurades. Retirar i deixar que escorrin tot l’oli.
Retirar l’oli de la paella, deixant una miqueta i posar la ceba tallada molt petita i quan sigui ben daurada afegir el bacon i deixar que quedi torradet.
Abocar les patates a la paella i remenar, afegint una mica de sal i pebre al final, un cop tancat el foc.