Recepta de Cuina, Com es fa – Truita de Croissants


Ingredients:

  • 6 ous
  • 3 croissants
  • 50 ml. de nata per muntar
  • 80 grams de pernil dolç
  • 80 grams de formatge per fondre
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Desfer els croissants en trossets petits. Batre els ous amb la nata, salpebrar, afegir els croissants desfets, remenar perquè s’integrin tots els ingredients i deixar reposar de dos a tres minuts.

Posar un rajolí d’oli en una paella antiadherent i quan sigui calent abocar la meitat de la pasta de truita, deixar que qualli una mica i posar una capa de pernil dolç a trossets, un altre de formatge i abocar l’altra meitat de pasta de truita.

A partir d’aquí fem el mateix que si fos una truita de patates, deixar quallar i donar-li la volta perquè es faci per les dues bandes.

Es pot farcir amb altres ingredients, com pernil ibèric, sobrassada, etc. El que preferiu.