Videoclip en homenatge a tots els presos polítics i exiliats de Catalunya – Ni un pas enrere!


9
1.4k shares, 9 points

Videoclip en homenatge a tots els presos polítics i exiliats de Catalunya – Ni un pas enrere. Adaptació de la cançó de Bruce Springsteen No Surrender.

Amb la participació de Buhos, Els Catarres, Gemma Humet, Suu, Ivette Nadal, Pemi Fortuny, A Sound of Thunder, Brams, Cesk Freixas, Crossing, Els Pets, Gerry Mulvenna, Gossos, Jaume Jové, Joan Rovira, Meritxell Gené, Pastorets Rock, Pepet i Marieta, Quim Vila, Sopa de Cabra i Xeic!

Ni un pas enrere! No et rendeixis! mostra imatges de totes les persones vinculades amb el referèndum d’Independència de Catalunya, l’1-O, i la proclamació de la República. L’acció popular s’exemplifica amb la gent de les Borges Blanques, des de l’1-O fins a la dissolució de l’article 155. Aquest clip neix amb l’esperit de convertir-se en un referent per a tots els catalans i catalanes que desitgen fer efectiva la República Catalana.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

9
1.4k shares, 9 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
14
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.