CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Gaspatxo

Ingredients:

  • 1/2 ceba
  • Un cogombre no molt gran
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell petit o mig gran
  • Un gra d’all
  • Un quilo de tomàquets madurs
  • Dues llesques de pa del dia anterior
  • Una cullerada de sal
  • Quatre cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • Una cullerada de vinagre (opcional)
  • 250 ml. d’aigua freda

Preparació:

Rentar totes les verdures i tallar-les a trossos, el cogombre pelar-lo del tot, però deixant alguna tira de pell.

Posar tots els ingredients, excepte l’oli en la batedora i triturar-ho.

Afegir el pa sec i l’aigua, deixar que es remulli una mica, incorporar l’oli i tornar a batre suaument, perquè l’oli no emulsioni.

Guardar a la nevera fins al moment de servir. Es pot acompanyar de trossets petits de les verdures.

Tags: Gaspatxo

Notícies semblants: