CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Calamars i patates a la mostassa.

Ingredients:

  • Un quilo de calamars
  • Un quilo de patates
  • Una ceba
  • Un tomàquet petit
  • Dos grans d’all
  • Un got de vi blanc
  • Un got d’aigua
  • Una cullerada de farina
  • Un rovell d’ou
  • Dues cullerades de mostassa de Dijon
  • El suc de mitja llimona
  • Una fulla de llorer
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una paella amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba i els alls tot tallat ben petit i quan la ceba estigui enrossida afegim el tomàquet tallat petit i deixem que es vagi fent el sofregit.

Quan el sofregit ja està fet, afegim una cullerada de farina, remenem i posem els calamars tallats a rodanxes grans i deixem que es vagin fent a foc lent uns 10 minuts.

Quan els calamars ja han deixat anar tota l’aigua, salpebrem i afegim el got de vi, una fulla de llorer, deixem que es redueixi l’alcohol i afegim un got d’aigua i les patates mal tallades a trossos grans.

Quan els calamars i les patates ja estan fets, afegim un rovell d’ou, dues cullerades de mostassa de Dijon, el suc d’1/2 llimona i deixem coure tot junt cinc minuts més.

Tags: Calamars

Notícies semblants: