Ingredients:
- Un quilo de calamars
- Un quilo de patates
- Una ceba
- Un tomàquet petit
- Dos grans d’all
- Un got de vi blanc
- Un got d’aigua
- Una cullerada de farina
- Un rovell d’ou
- Dues cullerades de mostassa de Dijon
- El suc de mitja llimona
- Una fulla de llorer
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
En una paella amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba i els alls tot tallat ben petit i quan la ceba estigui enrossida afegim el tomàquet tallat petit i deixem que es vagi fent el sofregit.
Quan el sofregit ja està fet, afegim una cullerada de farina, remenem i posem els calamars tallats a rodanxes grans i deixem que es vagin fent a foc lent uns 10 minuts.
Quan els calamars ja han deixat anar tota l’aigua, salpebrem i afegim el got de vi, una fulla de llorer, deixem que es redueixi l’alcohol i afegim un got d’aigua i les patates mal tallades a trossos grans.
Quan els calamars i les patates ja estan fets, afegim un rovell d’ou, dues cullerades de mostassa de Dijon, el suc d’1/2 llimona i deixem coure tot junt cinc minuts més.