Ingredients per la massa:
- 50 grams d’oli d’oliva
- 50 grams de llard de porc
- 100 grams d’aigua tèbia
- 20 grams de llevat de forn
- Una culleradeta petita de sal
- 300 grams de farina
Ingredients de verdures:
- 130 grams de ceba
- 130 grams de pebrot vermell
- 130 grams de pebrot verd
- 130 grams de carabassó sense pelar
- Una culleradeta petita de pebre vermell dolç i si voleu un polsim de picant
- Sal
- 30 grams d’oli d’oliva verge extra.
Preparació:
En un bol, posem el llard de porc, l’oli i l’aigua i ho deixem reposar fins que es desfaci el llard.
Un cop desfet, afegim la farina, la sal i el llevat, remenem bé fins que quedi una massa homogènia, ho pastem i deixem reposar tapat 30 minuts.
Enfarinem el marbre de la cuina i estenem la massa fins que ens quedi una làmina fina i la posem en una safata de forn.
Mentrestant la massa està reposant, tallem totes les verdures ben petites, les posem en un bol i afegim sal, oli i pebre vermell, ho barregem tot bé i ho estenem damunt la massa que tenim a la safata.
Preescalfem el forn a 200 graus i ho deixem coure uns 25 minuts, anant controlant que no es cremi.