Ingredients:
- Quatre ous
- Tòfona negra
- Sal
- Oli d’oliva suau o oli de tòfona
Preparació:
Si volem que els ous s’impregnin bé de l’aroma de la tòfona, els posem en un pot de vidre junt amb una tòfona embolicada en paper de cuina, ben tapat i ho deixem a la nevera almenys un dia, així la closca de l’ou que és porosa deixarà passar l’aroma de la tòfona.
Agafem una tassa i posem paper film, l’impregnem amb una mica d’oli, si és oli de tòfona molt millor, casquem l’ou dins la tassa, salem i afegim una mica de tòfona tallada petita pel damunt. Fem un farcellet amb el paper film i l’ou a dins i el tanquem amb una mica de fil.
Posem una cassola amb aigua i quan bulli fiquem els farcellets i els deixem coure 3 minuts. Sobretot no deixar-los més temps perquè se’ns quallaria el rovell.
Retirar el paper film i servir calents.