Recepta de Cuina, Com es fa – Fideuada de bolets


2
4.3k shares, 2 points

Ingredients:

  • 300 grams de fideus del núm. 4
  • 300 grams de bolets variats (poden ser frescos, congelats o deshidratats)
  • Una ceba
  • Dos grans d’all
  • Un litre de brou de carn o pollastre
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra
  • Allioli per acompanyar.

Preparació:

Primer de tot, si els bolets són deshidratats, els posem en remull una mitja hora abans; si són frescos, els hi tallem la punta de la tija i els netegem amb un drap humit; si són congelats, els podem fer directament, sense descongelar.

En una paellera posem una capa fina d’oli i fem un sofregit amb la ceba tallada ben petita i els alls ben trinxats.

Quan la ceba estigui enrossida afegim els bolets a trossets petits i deixem coure uns 10 minuts a foc lent.

Posem els fideus i deixem que es facin una mica, quan comencin a canviar de color i tornar-se més foscos, afegim el brou ben calent, remenem, salpebrem (pensem que el brou ja porta sal) i deixem coure de 7 a 10 minuts. Si voleu que quedin els fideus aixecats, deixar coure 5 minuts i els altres 5 minuts l’acabem al forn.

Servir acompanyada d’un bon allioli.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
4.3k shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
26
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
12
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.