Ingredients:
- 8 o 10 xampinyons grans
- 50 grams de bacon fumat
- Un gra d’all
- Un ou de guatlla per xampinyó
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra
Preparació:
Treure la tija als xampinyons i reservar-la. Rentar els xampinyons i amb l’ajuda d’una cullereta de cafè buidar-los.
Tallar les tiges a trossets molt petits i posar-les a la paella amb una mica d’oli i un gra d’all ben picat. Salpebrar i quan hagin deixat anar tota l’aigua afegir el bacon tallat també a trossets petits, remenar i deixar fer uns 3 o 4 minuts.
Amb el bacon i les tiges farcim els xampinyons, els posem en una plata i els fem al forn, prèviament escalfat a 180 graus, uns 5 minuts.
Mentrestant es fan els xampinyons, fem els ous de guatlla a la planxa. Salpebrem i posem un ou damunt de cada xampinyó.