Recepta de Cuina, Com es fa – Truita dolça


0

Ingredients:

  • Dos ous
  • Una copeta d’anís
  • Dues cullerades de sucre
  • Dues cullerades de llet
  • Una nou de mantega
  • Sucre per espolsar

Preparació:

En un bol batrem els ous amb l’anís, el sucre i la llet.

En una paella antiadherent posem la nou de mantega a foc lent fins que es fongui, quan estigui calenta aboquem la barreja d’ou i deixem que es vagi daurant per un costat, espolsem una mica de sucre pel damunt i li donem la volta perquè es vagi fent per l’altre costat, tornem a espolsar sucre per aquesta banda i li donem la volta de nou, així quedarà caramel·litzada pels dos costats.

Per servir enrotllar-la i si voleu espolsar una mica de canyella pel damunt.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
14
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
12
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
6
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.