CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Espaguetis a la carbonara

Ingredients:

  • 400 grams d’espagueti
  • Dos rovells d’ou
  • 150 grams de parmesà ratllat o en pols
  • 150 grams de cansalada
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una paella fregim la cansalada tallada a trossets petits, fins que ens quedi daurada.

En un bol batem els dos rovells d’ou, afegim el formatge i una mica de sal i pebre.

En una olla amb abundant aigua amb sal, quan bulli, posem els espaguetis i els deixem coure entre 7 i 10 minuts perquè ens quedin al dente.

Escorrem els espaguetis i els posem en una cassola, afegim la cansalada i els ous amb el formatge als que haurem afegit un cullerot de l’aigua de bullir els espaguetis. Remenem tot bé perquè s’integri tot.

Per servir, espolsem una mica de formatge en pols i julivert trinxat.

Tags: carbonara, espagueti

Notícies semblants: