CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Cuixes de pollastre a les fines herbes

Ingredients:

  • Cuixes de pollastre
  • Una cullerada de mantega
  • Tres grans d’all
  • Herbes aromàtiques: Orenga, Farigola, Romaní i Julivert
  • Un got de vi blanc
  • 1/2 llimona
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Salpebrem les cuixes de pollastre i les posem a daurar en una cassola amb una mica d’oli. Afegim tres grans d’all sense pelar.

Per fer la salsa, posem la mantega en un cassó i quan estigui desfeta afegim una culleradeta de cada herba aromàtica ben picada  i salpebrem. Remenem i incorporem el got de vi i el suc d’1/2 llimona.

Afegim la salsa a la cassola on tenim el pollastre i ho deixem coure tot junt, a foc lent, uns 15 minuts.

Servir acompanyades d’unes patates i una mica d’amanida.

Tags: ,

Notícies semblants: