Recepta de Cuina, Com es fa – Pebrots del “piquillo” farcits de bacallà


Ingredients:

  • Sis pebrots del “piquillo
  • 150 grams de bacallà dessalat i esmollat
  • Una ceba tendre
  • Un pebrot verd no molt gran
  • Un gra d’all
  • Dues cullerades de nata per cuinar
  • Un polsim de nou moscada
  • Sal pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una paella amb una mica d’oli, fem un sofregit amb la ceba, el pebrot i l’all, tot tallat ben petit. Quan la ceba estigui enrossida, afegim el bacallà, també tallat a trossos molt petits, remenem i ho deixem coure uns 3 minuts.

Afegim un polsim de nou moscada, una mica de pebre i les dues cullerades de nata. Tastar i si cal, rectificar de sal, penseu que el bacallà ja és salat. Deixem fer amb la nata dos minuts més.

Normalment els pebrots del “piquillo” tenen moltes llavors a dins, les traiem i els farcim amb el bacallà.

Servim acompanyats d’una mica d’enciam.