Ingredients: (No posem quantitats, ja que dependrà dels rovellons que trobeu i vulgueu fer)
- Rovellons
- All i julivert
- Una copa de conyac
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Amb un drap humit netegem els rovellons traient tota la terra que tinguin. És molt important perquè conservin el seu gust no rentar-los amb aigua, però avui en dia per precaució, un cop nets els passem per sota l’aixeta, mai deixar-los submergits en aigua.
Un cop nets els deixem en un escorredor i anem preparant els alls i el julivert, tot trinxat ben petit.
En una paella amb dues cullerades d’oli calent, posem els rovellons tallats a trossos i quan hagin tret tota l’aigua que tenen els bolets, salpebrem i deixem coure uns 5 minuts.
Incorporem la copa de conyac i flamegem. Un cop reduït afegim els alls i el julivert i deixem que es consumeixi tot el licor i l’aigua.
És un bon acompanyament de qualsevol carn o simplement com una tapa de vermut.
