Recepta de Cuina, Com es fa – Carabassons farcits de rap i gambes


7
2.5k shares, 7 points

Ingredients:

  • Quatre carabassons
  • Una cua de rap petita
  • 100 grams de gambes pelades
  • Una ceba
  • Un gra d’all
  • Una cullerada de farina
  • 1/2 got de llet
  • Pa ratllat
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentar els carabassons, tallar-los per la meitat i buidar-los reservant la polpa. Els podem fer allargats o bé en forma de cub. Treure l’espina central de la cua de rap i tallar-la amb unes tisores a trossets petits, també tallarem les gambes de la mateixa manera.

En una olla amb aigua bullent i sal, els fem coure uns 5 minuts, els traiem i els fiquem en un bol amb aigua i gel, per tallar la cocció i que quedin amb un color verd intens.

En una paella amb una mica d’oli, fem un sofregit amb la ceba i l’all, tot trinxat molt petit. Quan la ceba sigui enrossida, afegim la polpa dels carabassons tallada a trossets petits, salpebrem i deixem coure uns 5 minuts.

Un cop fet el sofregit, incorporem el rap i les gambes, remenem i afegim una cullerada de farina i 1/2 got de llet, anem remenant com si féssim una beixamel, rectifiquem de sal i ho deixem coure uns 2 minuts més.

Farcim els carabassons, els posem en una safata de forn i espolsem una mica de pa ratllat pel damunt. Els posem a gratinar al forn, prèviament escalfat a 200 graus, uns 7 o 8 minuts, fins que quedin daurats.


T'agrada? Compartiex-ho!

7
2.5k shares, 7 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
42
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
18
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Me encanta catalunya y su cocina, pero desafortunadamente no domino el catalán. no podríais poner la traducción,? os lo agradecería y podría disfrutar cocinando estos magnificos platos. muchas gracias desde Andalucia