Ingredients:
- Tres ous
- 200 grams de sucre
- 125 ml. d’oli de gira-sol
- 225 ml. de ratafia
- 250 ml. de llet sencera
- 400 grams de farina de rebosteria
- 50 grams d’aranyons
- Un sobre de llevat en pols.
Preparació:
Separem les clares dels rovells, muntem les clares a punt de neu i reservem.
En un bol, barregem els rovells amb el sucre i remenem fins que es vagi espessint, afegim l’oli i la llet i sense parar de remenar amb l’ajuda d’unes varetes incorporem la farina i la ratafia, continuem remenant fins que ens quedi una massa sense grumolls.
Afegim les clares d’ou a punt de neu i remenem a poc a poc, en forma envoltant, perquè les clares no baixin.
Preparem els motlles de les magdalenes i els omplim amb la barreja deixant una tercera part lliure, penseu que en coure augmentaran el seu volum.
Posem tres o quatre aranyons a cada magdalena i les fem coure al forn, prèviament escalfat a 180 graus, uns 30 minuts. Per saber si estan cuites, punxem amb un pal de broqueta i si surt net, ja estan.