Un formatge català entre els sis primers del món. Voleu saber d’on és?

Un formatge madurat de cabra ecològic i produït a Catalunya, ha estat escollit el 6è millor formatge del món al World Cheese Awards 2018-2019.

El cap de setmana passat es va celebrar a Bergen (Noruega) el certamen on s’escullen els millors formatges del món i la Formatgeria Mas El Garet de Tona (Barcelona) ha estat reconeguda amb tres premis:

Medalla Súper Or al formatge madurat de cabra ecològic (6è millor del món)
– Medalla d’Or pel formatge de Pebre
– Medalla de Plata pel formatge Garrotxa.

Quedar sisens entre els 3742 formatges que es van presentar al certamen, més que un mèrit és un reconeixement a la feina ben feta. Com diuen a Mas El Garet, el secret d’un bon formatge comença amb uns bons cultius per alimentar a les cabres, això ens portarà a tenir una bona llet i a partir d’aquí la tècnica i la cura en l’elaboració és primordial per obtenir un bon producte, això és que fan a Mas El Garet.

Llistat dels TOP-16

  1. Fanaost Ostegården / Norway
  2. Agour Pur Brebis AOP Ossau Iraty QST International / France
  3. Helfeit, Brun GeitostTinntradisjonStordalen Gardsbruk / Norway
  4. Almnäs Tegel Almnäs Bruk / Sweden
  5. Riserva del Fondatore Caseificio Il Fiorino / Italy
  6. Formatge Madurat Formatges Mas El Garet / Catalonia
  7. Lihmskov Grand Fromage / Denmark
  8. Taupinette Jousseaume Jousseaume Earl / France
  9. Baffalo Blu Caseificio Defendi Luigi Srl / Italy
  10. Caciocavallo Azienda Agricola E Zootecnica Posticchia Sabelli / Italy
  11. Majorero PDOMaxorata Semicured Paprika Grupo Ganaderos  Fuerteventura / Spain
  12. Kilembe Belnori Boutique Cheesery / South Africa
  13. Golden Cross Golden Cross Cheese / UK
  14. La Reserva Mixed Milk Cheese Aged Queserias Entrepinares / Spain
  15. Pecorino Gran Riserva del Passatore Romagna Terre / Italy
  16. Maayan Harod Shirat Roim / Israel

Felicitats Mas El Garet! Si aquest Nadal no us voleu perdre el 6è millor formatge del món a la vostra taula, visiteu la pàgina de: Mas El Garet – Tona

Tags: formatge

Notícies semblants: