CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Coca de coliflor i formatge

Ingredients:

  • 200 grams de coliflor
  • 100 grams de parmesà en pols
  • Un gra d’all
  • Un ou
  • Una culleradeta petita de cúrcuma
  • Una culleradeta petita de gingebre
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentem els talls de coliflor i els ratllem amb un ratllador de formatge. Ens ha de quedar com si fos una farina.

Posem la coliflor en un bol i afegim el formatge en pols, la cúrcuma, el gingebre, una mica de sal i pebre i remenem fins que tots els ingredients quedin ben integrats.

Incorporem dues cullerades d’oli i un ou batut.

Preparem una safata amb paper de forn i estenem la massa, donant-li la forma que vulguem, rectangular o rodona.

La fem coure al forn, a 180 graus, 20 minuts a baix i 10 minuts a dalt perquè quedi gratinada.

Es pot menjar així sola o pot servir com a base de pizza o coca de recapte, posant els ingredients que vulguem.

Tags: , ,

Notícies semblants: