Ingredients:
- 200 grams de coliflor
- 100 grams de parmesà en pols
- Un gra d’all
- Un ou
- Una culleradeta petita de cúrcuma
- Una culleradeta petita de gingebre
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Rentem els talls de coliflor i els ratllem amb un ratllador de formatge. Ens ha de quedar com si fos una farina.
Posem la coliflor en un bol i afegim el formatge en pols, la cúrcuma, el gingebre, una mica de sal i pebre i remenem fins que tots els ingredients quedin ben integrats.
Incorporem dues cullerades d’oli i un ou batut.
Preparem una safata amb paper de forn i estenem la massa, donant-li la forma que vulguem, rectangular o rodona.
La fem coure al forn, a 180 graus, 20 minuts a baix i 10 minuts a dalt perquè quedi gratinada.
Es pot menjar així sola o pot servir com a base de pizza o coca de recapte, posant els ingredients que vulguem.