CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Escudella Barrejada

Ingredients: 

  • Un litre i mig de brou d’escudella
  • Una patata gran
  • 50 grams de mongetes verdes
  • 80 grams de cigrons cuits
  • 10 o 12 mandonguilles petites
  • Una pastanaga
  • Dos fulls de col
  • Una botifarra blanca
  • Una botifarra negre
  • 200 grams de fideus mitjans.

Preparació:

Per preparar el brou mireu la nostra recepta d’escudella i carn d’olla.

Netegem i pelem totes les verdures i preparem les mandonguilles amb la mateixa barreja amb què hem fet la pilota.

Posem el brou en una olla i quan arrenqui el bull afegim les patates mal tallades, la pastanaga a rodanxes petites i la resta de les verdures, ho deixem coure uns 15 minuts a foc mitjà.

Incorporem els fideus, les mandonguilles, les botifarres a rodanxes i els cigrons cuits, deixem coure uns 10 minuts més.

Per fer l’escudella barrejada, podem aprofitar les verdures i botifarres de l’escudella i carn d’olla, en aquest cas no caldrà coure tant temps, simplement quan el brou arrenqui el bull incorporem tots els ingredients junt amb els fideus, simplement perquè s’escalfin.

Tags: Escudella barrejada

Notícies semblants: