Ingredients:
- Un litre i mig de brou d’escudella
- Una patata gran
- 50 grams de mongetes verdes
- 80 grams de cigrons cuits
- 10 o 12 mandonguilles petites
- Una pastanaga
- Dos fulls de col
- Una botifarra blanca
- Una botifarra negre
- 200 grams de fideus mitjans.
Preparació:
Per preparar el brou mireu la nostra recepta d’escudella i carn d’olla.
Netegem i pelem totes les verdures i preparem les mandonguilles amb la mateixa barreja amb què hem fet la pilota.
Posem el brou en una olla i quan arrenqui el bull afegim les patates mal tallades, la pastanaga a rodanxes petites i la resta de les verdures, ho deixem coure uns 15 minuts a foc mitjà.
Incorporem els fideus, les mandonguilles, les botifarres a rodanxes i els cigrons cuits, deixem coure uns 10 minuts més.
Per fer l’escudella barrejada, podem aprofitar les verdures i botifarres de l’escudella i carn d’olla, en aquest cas no caldrà coure tant temps, simplement quan el brou arrenqui el bull incorporem tots els ingredients junt amb els fideus, simplement perquè s’escalfin.