CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Crema de Cacau i Avellanes 

La Nutella no és més que una crema de cacau amb avellanes, la va comercialitzar per primera vegada l’empresa italiana de xocolates Michele Ferrero i actualment s’ha convertit en la marca de crema d’avellanes més venuda arreu del món.

La majoria d’aquests productes que es comercialitzen avui en dia porten oli de palma el que tots sabem és nociu per la salut, a més la gran tala d’arbres que es fa per la seva producció, provoca una gran desforestació en països d’Àfrica i Àsia.

Per evitar totes aquestes conseqüències, millor fer-la nosaltres a casa.

Ingredients:

  • 100 grams d’avellanes torrades
  • 120 ml. de llet sencera
  • 30 grams d’oli suau. Es pot utilitzar oli de coco o de llavors.
  • 30 grams de cacau pur en pols.
  • 50 grams de sucre morè.

Preparació:

Posem les avellanes pelades en el got de la batedora, afegim l’oli i ho triturem fins que ens quedi una pasta homogènia sense grumolls.

A continuació afegim el cacau, el sucre i al final la llet. Continuem batent fins que ens quedi una crema espessa. Podem anar jugant amb els ingredients fins que trobem les quantitats justes que ens agradi a nosaltres.

Un cop feta posar-la en un pot hermètic i deixar-la reposar 12 hores a la nevera. Com que no porta cap conservant la seva durada és de 15 dies a la nevera, però segur que ens la menjarem abans i si no sempre podem fer croissants. Recepta de croissants de xocolata.

Tags: Nutella

Notícies semblants: