CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Fideuada de frankfurt, bacó i fredolics.

Ingredients:

  • 350 grams de fideus núm. 2
  • 80 grams de salsitxes de frankfurt (3 salsitxes)
  • 80 grams de bacó
  • Una ceba
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell
  • 4 grans d’alls
  • 2 tomàquets madurs
  • Un pot de fredolics de botó
  • Un litre de brou de pollastre
  • 100 grams de formatge ratllat especial per gratinar
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Tallem tots els ingredients, les salsitxes a quadrats petits deixant algun tros tallat a rodanxes per posar pel damunt, el bacó també a quadrats petits, els alls a làmines i les verdures trinxades petites.

En una paella amb una mica d’oli, daurem els alls, afegim el bacó i les salsitxes de frankfurt, quan comencin a daurar-se les traiem i reservem.

En el mateix oli fem un sofregit amb la ceba i els pebrots, quan la ceba comenci a enrossir-se afegim els tomàquets ratllats i deixem fer el sofregit a foc lent, uns 10 minuts. Incorporem les salsitxes, el bacó i els bolets escorreguts i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts més.

En una cassola que pugui anar al forn, posem una mica d’oli i quan estigui ben calent aboquem els fideus, remenem i deixem que es rossegin, han d’agafar una mica de color. Afegim el sofregit amb la resta d’ingredients, remenem i de seguida posem el litre de brou ben calent.

Deixem que cogui entre 7 i 10 minuts, el que posi el paquet de fideus i traiem la cassola del foc.

Espolsem el formatge ratllat pel damunt, posem les rodanxes de salsitxes i la fiquem a gratinar al forn.

Tags: Fideuada, Frankfurt

Notícies semblants: