CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Filets de Llobarro al forn

Ingredients:

  • Quatre llobarros (un per persona)
  • 8 o 10 gambes
  • 300 grams de musclos
  • Dues patates grans
  • Una llimona
  • Anet
  • Un got de vi blanc
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Demanem al peixater que ens netegi els llobarros i ens els talli en dos filets sense espines.

Pelem i tallem les patates a rodanxes d’1/2 cm de gruix i les marquem en una planxa amb una mica d’oli, només que es facin una mica per cada costat, després ja s’acabaran de fer al forn.

En un cassó amb dues cullerades d’aigua, fem els musclos al vapor.

En una safata de forn untada amb una mica d’oli, posem una capa de patates, les salpebrem i posem al damunt els filets de llobarro també salpebrats.

Ruixem amb una mica de llimona i ho fiquem al forn, preescalfat a 180 graus, deixem coure uns 10 minuts i aboquem el got de vi i el suc (colat) que ens ha quedat d’obrir els musclos al vapor. Posem les gambes al damunt i els musclos, espolsem una mica d’anet pel damunt i ho deixem coure uns 10 minuts més.

Tags: Llobarro

Notícies semblants: