Si Andorra ven el seu aire, Lleida ven la seva boira – Caramels de boira de Lleida

Per tots és conegut que Lleida és la terra de la boira i algun profit havien de treure d’ella.

“Espessa i melangiosa boira,
enigma del més enllà,
arbres indefinits,
muntanyes ignorades”

Si a Andorra venen el seu aire pur i fresc envasat i a Lleida venen caramels de boira. Els creadors d’aquesta idea han estat la gent de Boira Experience, que si fins ara s’havien atrevit a fer caminades sota la boira, ara aposten perquè la gent tasti el gust que té aquest fenomen meteorològic, amb uns caramels de boira. Els elaboren a la fàbrica de dolços VdaPifarré i Cia, S.L. de Bellpuig. No va ser fàcil trobar el gust adequat per aquest caramel, van haver de fer set proves fins a aconseguir el sabor definitiu.

La boira ja es pot tastar en forma de caramel | BOIRA EXPERIENCE

Avui en dia sentim per tot arreu que el sucre és nociu per a la salut, per això els Caramels de Boira, no porten sucre, estan fets amb estèvia, sense al·lèrgens i amb aromes de les plantes identificatives de la terra de la boira. En resum, plens d’enyorança pels lleidatans que viuen fora de la seva terra. Si voleu tastar-los, podeu fer la comanda a  👉   Boira Experience.

Notícies relacionades:

Aire d’Andorra envasat al preu de 100 euros, el nou producte exclusiu de venda al Principat.

Tags: Boira, Caramels

Notícies semblants: