CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Pollastre al curri amb prunes i pinyons

Ingredients:

  • Dos pits de pollastre
  • Una ceba
  • Dos grans d’all
  • Curri
  • Prunes
  • Pinyons
  • Un got de brou de pollastre
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Tallem el pollastre a daus, el salpebrem i el marquem en una planxa untada amb una mica d’oli. Quan es comenci a daurar, el traiem i el reservem.

En una paella amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba i l’all, quan la ceba estigui enrossida afegim dues cullerades de curri i el pollastre, remenem perquè el pollastre agafi el color del curri, incorporem el brou i deixem coure uns 10 minuts, fins que el caldo redueixi.

Una mica abans de tancar el foc, afegim les prunes i els pinyons. Aquest plat queda més bo si el deixem reposar unes hores.

Tags: Curri, pollastre

Notícies semblants: